Beskyt dit hjem

med en alarm fra KNOP

KNOP er din lokale, nordvestjyske alarmleverandør, og vi tilbyder den helt rigtige kundetilpassede sikringsløsning til en attraktiv pris. Både når det gælder dit hjem og dit sommerhus.

KNOP’s alarmsystemer tilbyder alle moderne alarmfunktioner og kan konfigureres med detektorer, røgalarmer, vandalarm, nøgleboks, udendørssirene, fjernbetjeninger, betjenings-app og meget mere.

KNOP’s alarm skaber tryghed

for dig og din familie...

Brugervenlig

Den unikke Ajax-alarm gør dit alarmsystem nemt og enkelt at administrere via én betjeningsenhed.

Slå alarmen til og fra med få tryk med app eller nøglebrik for nem og hurtig betjening.

Skarpe priser

KNOP’s priser er attraktive og konkurrencedygtige. Både når det gælder installation, abonnement og tilkøbsmuligheder til dit alarmsystem. Læs mere om priserne på KNOP.DK eller kontakt Carsten Bernhard Nielsen hos KNOP på telefon 9684 9011 for en uforpligtende snak om mulighederne eller send en mail til carsten@knop.dk.

TÆT PÅ DIG

KNOP er din lokale alarm- leverandør i Nordvestjylland. Vi kender området og er hurtigt fremme, når du har brug for service og hjælp.

Skaf en kunde og spar penge

Er du allerede kunde hos KNOP, tilbyder vi dig 3 måneders gratis abonnement, hvis du finder en ny kunde. Der er ingen begrænsning på, hvor mange nye kunder du kan henvise til KNOP og opnå rabat.

Få et konkurrencedygtigt tilbud

Udfyld formularen og fået uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud i dag.

Kontakt

Email

alarm@knop.dk

Fabriksvej 20

7600 Struer