Videoovervågning

Standard-videoovervågning
KNOP elektronik tilbyder videoovervågning til både privat & erhverv.
KNOP leverer en komplet pakke som inkluderer overvågningsserver med skærm, kameraer og en komplet professionel opsætning. Så har I alt der skal bruges.

Standard-overvågningsløsning
Vores standardpakke består af en specialbygget server med plads til ca. 1 måneds optagelser, 17″ monitor, mus, special-kamerakabel, installation, opsætning og montering af kameraer, server og software. I skal derfor blot vælge antallet og type af kamera for at få det system, som passer perfekt til jeres unikke behov. Der kan ydermere tegnes serviceaftale på systemet.

Vælg det rigtige kamera

KNOP tilbyder forskellige kameratyper, alt afhængig af hvor og hvad der skal overvåges. Indendørs tilbyder vi det klassiske typekamera med høj præventiv effekt, så ingen er i tvivl om, at stedet overvåges. Alternativt har vi mere diskrete typer kameraer, som let “falder”
sammen med den øvrige indretning. Udendørs kan det eksempelvis være en god idé at vælge et kamera med infrarødt lys. Så kan man se, hvad der sker, selv når det er mørkt. Udendørs kameraer tilbydes både som store og præventive typer eller i en mere diskret hærværkssikret model.

Overvågning via ‘Remote Access’ eller App.
Se hvad der rør sig via internettet eller via din smartphone (iPhone/Android). Med ‘Remote Access’ holder du øje med hele din forretning fra kontoret, hjemmefra eller et helt andet sted i verden via internettet. Har du flere forretninger, kan du sammenkøre flere systemer så du kan se alle kameraer på én skærm.

Send en forespørgsel

Og få et uforpligtende tilbud

Kontakt

Email

alarm@knop.dk

Fabriksvej 20

7600 Struer